Nøglebar

Et udvalg af vores nøgler.

Et udvalg af vores nøgler.

Nøglebar i Aarhus

I nøglebaren hos skomageren i Vesterbrogade 23 i Aarhus har vi har et kæmpe udvalg af nøgler til hus, bil, båd, flyver, cykler, postkasser og pengeskabe og meget andet. Vi kopierer nøgler, mens du venter – også efter kode, hvis nøglen er blevet væk. Besøg din nøglebar hos skomageren i Vesterbrogade 23 i Aarhus, og vi klarer dit problem med nøgler.

Rukolåse

Rukolåsen og Rukonøglen har gennem mere end 80 år tjent som den sikreste løsning til at sikre sit hjem mod ikke-indbudte gæster. Vi kan kopiere rukonøgler efter eksisterende nøgler og efter kode.

Omlægning af låse

Vi omlægger og omkoder Rukolåse og alle almindelige låse til døre og vinduer, hvis du medbringer dem i butikken i Vesterbrogade 23 i Aarhus.

Vi har nøgler og hængelåse i alle mulige flotte farver.

Vi har nøgler og hængelåse i alle mulige flotte farver.

 

Bil- og motorcykelnøgler

Hvis du har mistet nøglen til din bil eller motorcykel, kan du ud fra registreringspapirerne få et nøglenummer hos importøren. Ud fra dette nøglenummer kan vi lave en ny nøgle efter koden. Vi kan også lave bilnøgler med startspærre med priser fra kun kr. 600,-

Hængelåse

Vi har et bredt sortiment af hængelåse i forskellige størrelser og farver samt med og uden kode. Kom ind i butikken og se udvalget.