fbpx

Gaveartikler

Firmagaver

Står du og mangler personlige firmagaver til dine ansatte i anledning af jubilæum, fødselsdag, julegaver eller en anden festlig højtidlighed, har vi et stort udvalg i firmagaver.

Vi kan gravere i stort set alt og dermed gøre det personligt med firmalogo, firmanavnet eller en anden form for inskription.

Vi kan desuden levere et bredt udvalg af firmagaver, som vi får igennem vores leverandør og efterfølgende tilpasser til jeres behov og ønsker.

 

Værdien af firmagaver

Gennem personlige firmagaver viser man den ansatte en særlig omtanke og en unik gave, der ikke findes andre steder. Den kan være med til at markere en ny begyndelse, en afslutning, en milepæl eller blot en anerkendelse. Mange giver hvert år deres ansatte en personlig firmagave, der betyder noget helt specielt for dem – nu kan I gøre det samme.

 

 

 

Gaveartikler

Uanset om I skal fejre fødselsdag, bryllup, konfirmation eller barnedåb, så har vi gaven til både stort og småt.

Vi har forskellige gaveartikler fra bl.a. Piet Hein, Spiegelau og Georg Jensen og champagne sabler fra Sabatier og Laguiole.

     

 

 

 

 

Stokke

Har du brug for støtte eller bare noget til at understøtte dit look, har vi et stort udvalg af stokke. Lige fra den lange vandrestav, over dem med attitude til den smarte sammenklappelige, der nemt og hurtigt kan lægges i tasken, når du går i biografen eller på restaurant. Vi skifter jævnligt ud i udvalget, så kig forbi butikken og se, hvad vi har lige nu.

 

Rul til toppen