fbpx

Nøglebar

Nøglebar Århus
Et udvalg af vores med mere end 1500 forskellige nøgler

Nøglebar i Aarhus

I nøglebaren hos skomageren i Vesterbrogade 23 i Aarhus finder du byens største udvalg af nøgler – ca. 1500 forskellige – til hus, bil, båd, flyver, cykler, postkasser og pengeskabe og meget andet. Vi kopierer langt de fleste nøgler, mens du venter – også efter kode, hvis nøglen er blevet væk. Besøg din nøglebar hos skomageren i Vesterbrogade 23 i Aarhus, og vi klarer dit problem med nøgler.

Låse

Rukolåsen og Rukonøglen har gennem mere end 80 år tjent som den sikreste løsning til at sikre sit hjem mod ikke-indbudte gæster. I dag har vi udvidet sortimentet og forhandler også låse fra både Jasa og Abus. Vi kan kopiere nøgler efter eksisterende nøgler og efter kode. Vi forhandler også dørlåse til både hoveddør og terrassedør.

Omlægning af låse

Vi omlægger og omkoder Rukolåse og alle almindelige låse til døre og vinduer, hvis du medbringer dem i butikken i Vesterbrogade 23 i Aarhus.

Kopi af nøgle århus
Vi har nøgler og hængelåse i alle mulige flotte farver.

Kopi af bilnøgler

Skal du have en ny bilnøgle i Århus eller har mistet nøglen til din motorcykel, kan du ud fra registreringspapirerne få et nøglenummer hos importøren. Ud fra dette nøglenummer kan vi lave en ny nøgle efter koden.

Vi kan også lave kopi af bilnøgler med startspærre til priser fra kun kr. 600,-

Og som noget nyt kan vi nu også lave kopier af bilnøgler med fjernbetjening. Prisen starter ved kr. 1100,- Ring eller send en mail, hvis du vil høre, om vi kan lave din.

Hængelåse

Vi har et bredt sortiment af hængelåse i forskellige størrelser og farver samt med og uden kode. Kom ind i butikken og se udvalget.

Rul til toppen