fbpx

Sportspræmie gravering

Gravering i sportspræmierGravering sportspræmier

Vi har et stort udvalg af sportspræmier i form af medaljer, pokaler og vandrepokaler i butikken, men de kan også bestilles i vores online shop lige her. Bestil dine sportspræmier inkl. gravering direkte hjem til dig. Hurtig levering.

Kom og besøg os i Vesterbrogade 23 i Aarhus, hvor du kan se alle de sportspræmier, vi har på lager.

Tab og vind med samme sind

For nogle handler det om, at være med, for andre handler det om at vinde. Vi hylder det sidste og tilbyder præmier til alle former for stævner. Hvis I har en masse vindere, kan vi levere i store mængder til alle former for sport, lige fra ridning, bowling, dans og atletik til de mere traditionelle sportarter som fodbold, håndbold samt badminton og tennis. I top-menuen finder man linket til vores online shop.

Idrætsforeninger

Traditionen for idrætsforeninger er lang og rig i Danmark og med mere end 5.000 lokale idrætsforeninger, der tæller mere end 1.3 millioner idrætsudøvere indenfor følgende idrætter: Agility, Atletik, Badminton, Basketball, Bordtennis, Dans og musik, Disc golf, Fitness og sundhed, Fodbold, Gymnastik, Håndbold, Idrætsmærket, Kajak, Kampidræt, Krocket, Landevejscykling, Løb, Motion og friluftsliv, Mountainbike, Petanque, Senioridræt, Skydning, Svømning, Tennis, Turfriluftsliv, Unicykling, Volleyball.

Formålsparagraffen og fælles for disse idrætter er:

“Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger vil styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed for at fremme foreningslivets folkeoplysende kvaliteter.”

Vi graverer i alle slags præmier, store som små – ring gerne for at få et godt tilbud på 86 25 09 99 eller shop online her.SONY DSC

Rul til toppen