fbpx

Gravering

Gravering Aarhus

Gravør Aarhus
Traditionel graveringsmaskine

Din lokale gravør i Aarhus C finder du i Vesterbrogade. Her graverer vi i ALT fra smartphones, glas, plastik, læder, træ, pap, hundetegn, ure, smykker, ringe, postkasser, navneskilte, mursten, Mac’s & andre PC’ere samt metal som fx stål, blik, kobber m.v.

Med andre ord, der findes stort set ikke det materiale, vi ikke kan gravere i. Hvis du har noget, der ikke findes på listen, så kom forbi til en snak på Vesterbrogade.

Ordet gravering stammer fra indridse og oprinder fra “at grave”. Når man graverer “graver” man derfor ned i materialet og skaber dermed et mønster, et billed eller bogstaver i bløde metaller, elfenben, glas og meget andet.

Almindelig gravering udføres med en gravstik, hvilket medfører, at mønstret kommer til at ligge overfladisk uden særligt relief.

Lasergravering

Mursten med gravering

Lasergravering skærer og fjerner overfladen af et materiale, som dermed giver en anden farve end resten af materialet. Med både en Fiberlaser og en CO2laser i huset, kan vi gravere i stort set alt – fra metal, læder, glas, smykker, bestik, pokaler, telefoner, computere til skilte, medaljer, lommelærker og meget andet. Vi har rent faktisk graveret i en flæskesteg til stor morskab for de forbipasserende kunder – og ikke mindst for varmestuen, som efterfølgende fik glæde af stegen. Læs lidt mere om i hvad og hvordan vi lasergraverer lige her.

 

Gravering i pokaler og medaljer

Stort udvalg af sportspræmier

Vi kan gravere navne og klubnavne i pokaler og medaljer. Du finder alle vore sportspræmier i vores online shop eller besøg os i Vesterbrogade 23 i Aarhus for at se vores store skiftende udvalg.

Skiltegravering

Vi klarer også, hvis du har brug for et navneskilt til døren, huset, postkassen eller alle andre steder, hvor man nu har lyst til at sætte et skilt med sit navn på. Læs mere om skiltegravering her.

 

Rul til toppen