fbpx

Handelsbetingelser

Fragt og levering

Vi holder sommerferie og har lukket i uge 28-29-30. Ordrer modtaget i den periode vil blive ekspederet og afsendt mandag den 30. juli 2018.

Forventet leveringstid er 2-5 hverdage. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet. Fast pris på ekspedition og fragt kr. 50,- Ved ferielukning vil ordrer indkommet i ferien som udgangspunkt blive ekspederet og afsendt på den første arbejdsdag herefter.

Priser
Alle priser er angivet i DKK og inkl. 25 % moms.

Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af dankort. Offentlige institutioner har mulighed for at vælge betaling med EAN-nummer. Betaling vil først blive trukket, når varen afsendes.

Vi tilbyder: Dankort/Visa Dankort, MasterCard, Visa Elektron, Maestro

Fortrydelses-/returret
Der er 14 dages returret på varerne regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er endvidere et krav, at varen ikke er specialfremstillet eller graveret.

Reklamationsret
Vi yder altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Stens Skomageri.dk indenfor rimelig tid.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Stens Skomageri tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Privat politik: 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Skomageri.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Skomageri.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Skomageri.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.

Steens Skomageri
Vesterbrogade 23
8000 Aarhus V
Cvr: 74833012
Tlf: +45 86250999
Mail: stensskomageri@oncable.dk

 

Rul til toppen