fbpx

Skomager Aarhus

Faglært skomager

Din lokale skomager i Aarhus C hedder Stens Skomageri. Sten har haft sin skomagerbutik i over 35 år, så ingen opgaver er for komplicerede. Med andre ord så er der styr på omgivelser, erfaringen og kvaliteten er i absolut top.

Skomager Århus City Vest

Vi laver stort set alle former for skoreparation og syning af tasker. Har dine ridestøvler brug for ny lynlås, klarer vi også det.

Blokning af sko og støvleskafter

Hvis dine sko eller støvler er for stramme, kan vi blokke dem. Støvleskafter kan blokkes helt op til 10 cm! Er støvleskafterne derimod for store, syr vi dem ind, så de passer til netop dit ben. Læs mere her.

Reparation af sko og støvler

Almindelige reparationer klares de fleste gange fra dag til dag. Skal du fx have ny lynlås i dine støvler, tager det som regel et par dage. Næsten alle opgaver kan løses.

I butikken forhandler vi alle former for nødvendige plejemidler, snørebånd, skolæster m.v.

Ny lynlås i ridestøvler

Trænger dine ridestøvler til ny lynlås, klarer vi også det. Det tager som regel et par dage.

Nye hæle og såler

Skal du have nye hæle og såler? Vi sætter nye hæle og såler på både dame- og herresko og udskrifter hæle på stilletter og mange andre opgaver. Besøg vores hælebar lige her.

Gode råd til skopleje

Slidte sko kan ofte være et problem – i særdeleshed børnenes sko bliver ofte stærkt slidte. Børn bruger tit skoene som bremse på cyklen eller lignende. Skomageren anbefaler en skocreme som indeholder dobbelt så mange farvepigmenter som skocreme. Slidte sko kan gøres næsten som nye igen. Kom ind og spørg hos din skomager på Vesterbrogade 23 i Aarhus C.

Vi gør mere end blot at reparere dine sko –

vi giver dig også gode råd til at vedligeholde det flotte resultat!

Skomagerbutikken i Vesterbrogade i Aarhus:

Butikken finder du på Vesterbrogade 23 i Aarhus beliggende lige ved Ceres Krydset og Den Gamle By: Vis stort kort

Ring gerne på 86 25 09 99, hvis du ikke kan finde os – vi glæder os til at betjene dig!

Rul til toppen